Nieuwsbrief

Wil je griep helpen voorkomen? Zorg er dan mee voor dat risicopersonen zich elk jaar laten vaccineren. Hoe? Door de ouderen in jouw gemeente aan te schrijven.
 
Wil je iets origineler? Plaats een kruiswoordraadsel in je lokaal infoblad zet het belang van de griepprik in de kijker.
Een kort en middellang artikel over griep en griepvaccinatie.
 
De omslagfoto voor Facebook of Twitter met de slogan ‘Zorg dat je niets mist door griep’ en het campagnebeeld zet het belang van de griepprik in de kijker.
 
De e-mailbanner met de slogan ‘Zorg dat je niets mist door griep’ en het campagnebeeld zet het belang van de griepprik in de kijker.
 
De folder over griepvaccinatie is een 3-luik met als opdruk de slogan ‘Zorg dat je niets mist door griep’ en het campagnebeeld.
Met een gepersonaliseerde affiche maak je van de griepcampagne in jouw zorginstelling een succes.
 
Publiceer een artikel op intranet of in het personeelsblad.
 
Complimenten geven doet goed, niet alleen voor degene die het compliment krijgt, ook voor jezelf. Zet een complimentenboom en moedig passanten aan om een compliment mee te nemen voor een dierbare.
Met de fotopresentatie kan je op een laagdrempelige manier een groepsgesprek houden over gezond wonen.
CO2-meter (Materiaal)
De CO2-meter is een goede indicator voor een gezonde binnenlucht. De lampjes geven aan wanneer het tijd is om te ventileren.
Eén van een reeks van 7 affiches (A3 formaat) met nadenkers rond geestelijke gezondheid en psychische problemen. Ideaal om op te hangen tijdens de 10-daagse van de geestelijke gezondheid.
Rookrobot
Rookrobot (Proef)
Visuele voorstelling van het teergehalte van een sigaret.
Wil je het spreken over gevoelens onder de aandacht brengen van het groot publiek, kies dan voor een echte publiekstrekker: een stand met 20 verschillende gevoelsbuttons.
Tips en trics voor een warme maaltijd

Pages

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen