Nieuwsbrief

Brochure: Stoppen met roken. Het kan!

Wat?

Je rookt. Twijfel je of je wil stoppen of heb je al beslist om te stoppen? Deze brochure bevat advies, helpt je om te stoppen en geeft praktische oefeningen die kunnen helpen bij het stoppen met roken.

Wie kan aan de slag met het materiaal?

Gemeentebesturen, scholen, bedrijven en zorgcentra

Waarom is dit materiaal nuttig?

Roken is de belangrijkste vermijdbare oorzaak van ziekte en sterfte. In België sterven elk jaar ongeveer 18.600 mensen aan de gevolgen van tabaksgebruik. Dat zijn gemiddeld 50 mensen per dag. Wie zijn leven lang rookt, heeft 50% meer kans om vroeg te overlijden aan de gevolgen van roken. Daarom is het belangrijk om mensen aan te sporen om te stoppen of om niet te beginnen met roken.

De brochure helpt rokers bij hun beslissing over stoppen met roken.

Bestelinformatie

Je kan de brochure bestellen bij Logo Kempen.

Meer info

De website www.vlaanderenstoptmetroken.be is het uitgangspunt voor één of meerdere rookstopacties. Je kunt er extra materialen zoals een motivatietest en een nicotineafhankelijkheidstest downloaden (kijk bij actiezone). Bij Logo Kempen kan je terecht voor het ontlenen van bijkomend promotiemateriaal of voor het opzetten van een doordacht project, actie, rookstopcursus of vorming over stoppen met roken. Wij helpen je graag verder.

 

 

Gratis: € 0.00

← Vorige

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen