Nieuwsbrief

Gadget: Complimentenlintjes

Met deze kleurrijke eye-catcher moedig je mensen aan om een compliment mee te nemen en uit te delen. Kan zowel binnen als buiten opgezet worden.

Waarom?

Een compliment geven doen we veel te weinig en toch doet het deugd, niet alleen voor de persoon voor wie het compliment bedoeld is, ook voor jezelf. Probeer het eens wat meer om een dierbare een compliment te geven.

Trouwens, wist je ook dat 1 maart internationale complimentendag is ;)

Versier een complimentenboom

Dan kan je één of meerdere complimentenbomen inzetten. Je kan gebruik maken van bomen of struiken in het stadspark of in de centrumstraten. Het principe is heel eenvoudig: Hang de boom vol met de kleurrijke festivalbandjes van Logo Kempen. We beschikken over 8 versies met 8 verschillende complimenten. Passanten nemen ze uit de boom en geven ze aan een vertrouwenspersoon die een compliment verdient. Zet je de actie liever ergens binnen op (bv. bib, onthaal, zwembad, school...)? Dan kan een technische school je verder helpen met het maken van een houten boom of ... koop eentje online. Voor weinig geld heb je een kartonnen versie.

Voorbeeld:

Aan de slag

De complimentenlintjes kan je aankopen bij Logo Kempen aan 12 euro per set van 80 lintjes (8 verschillende versies in 1 set).

 

Aankoop: € 12.00

← Vorige

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen