Nieuwsbrief

Geestelijke gezondheid in de gemeente

Als lokaal bestuur kan je een belangrijke rol spelen om de geestelijke gezondheid van je inwoners te versterken en het thema bespreekbaar te maken. Hoe? Informeer burgers via het lokale infoblad en de gemeentelijke website, verlaag de drempel om hulp te zoeken, geef zelf het goede voorbeeld of zet doelgroepgerichte projecten op poten. Je vindt inspiratiefiches, methodieken, materialen en tips bij het Logo.

Ga aan de slag.
10-daagse van de Geestelijke Gezondheid
Vlaanderen zet van 1 tot 10 oktober in op meer veerkracht. Elk jaar rekenen we opnieuw op jouw creatief en organisatorisch talent voor het organiseren van activiteiten die het taboe over geestelijke gezondheid doorbreken. Wij helpen je!
Artikelen voor gemeentelijke infokanalen
Kies uit een waaier van kant-en-klare redactionele artikelen over diverse gezondheidsthema's. Alle artikelen mogen gepubliceerd worden in het infomagazine van je gemeente, op websites, in nieuwsbrieven of voor gebruik in sociale media.
Fit in je hoofd, goed in je vel (16+)
Gezond Vergaderen
Gezonde Gemeente
Met Gezonde Gemeente zet je het gezondheidsbeleid op de lokale agenda van je stad, gemeente, OCMW, wijk of buurt.
Goed-gevoel-stoel
NokNok (12-16 jaar)
NokNok versterkt jongeren hun veerkracht. De campagne bundelt knaltips en coole opdrachten waarmee ze werken aan meer veerkracht en een goed gevoel.
Stand met gevoelsbuttons
Vind ik leuk box
Vormingsaanbod Logo Kempen 2018
Week van de KEIGEZONDE KEMPEN
Workshop 'Vind jezelf oké' (12 - 14 jarigen)

Pages

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen