Nieuwsbrief

Don01Maa
Woe07Maa

Week van de Keigezonde Kempen

Kempen regio
Samen voor een gezonde Kempen

Voor de organisatie van deze gloednieuwe actieweek in de Kempen hebben inmiddels 20 partnerorganisaties ingetekend om samen te werken aan preventie en gezondheid. De Week van de Keigezonde Kempen is een sterke manier om de verschillende, bestaande preventiecampagnes en het gezond aanbod lokaal te integreren. 

De eerste editie is gericht op gezinnen met jonge kinderen en wat gezondheid en gezond zijn voor hen betekent. Hoe belangrijk vinden zij gezondheid? Hoe integreren ze gezond gedrag in hun levensstijl? 

Doe mee en organiseer een evenement tijdens de actieweek

De website www.gezondekempen.be is hét uithangbord van activiteiten over preventie en gezondheid in de Kempen. De site bundelt alle gezonde evenementen in een handige kalender met zoekfunctie. Als organisator kan je er terecht voor een inspiratiegids van evenementen voor gezinnen (lezingen, workshops, vormingen, … ) die je in je eigen gemeente kan organiseren tijdens de actieweek.

Structurele partners

Arktos, Buitenschoolse kinderopvang Geel, Centra voor Geestelijke Gezondheid Kempen, CLB Kempen, CM Turnhout – Mechelen, De Voorzorg, Gezinsbond gewest Turnhout, Gezonde Gemeente, Hou-Vast vzw, Huizen van het Kind, Kind & Gezin, KIKO, Liberale Mutualiteiten, Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg Kempen, Opvoedingswinkel Hoogstraten, OZ, VCLB, Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, Vormingplus Kempen, Zitdazo vzw

Partners die het evenement financieel mee ondersteunen

Alleen samen gaan we voor een KEIGEZONDE KEMPEN

 

Naar de projectfiche

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen