Nieuwsbrief

NIEUW! Gezondekempen.be

Gezondekempen.be geeft een handig overzicht van alle evenementen over gezondheid, welzijn en preventie die doorgaan in de Kempen. De site is bestemd voor alle inwoners van de 27 Kempense gemeenten en bundelt de initiatieven die doorgaan tijdens de actieweken en doorheen het jaar. Lokale besturen, scholen, bedrijven en zorgorganisaties - die al dan niet meedoen met een gezonde actieweek - kunnen er terecht voor het doorzoeken van betrouwbaar gezondheidsaanbod (inclusief het aanbod van Logo Kempen). 

Ook jouw organisatie mag niet ontbreken op de site.

Voeg je evenement toe aan de kalender of inspiratiegids

  • Dat kan op 2 manieren:
    • Heb je zelf een aanbod (bv. lezing, workshop, infosessie, cursus...) over een gezondheidsthema dat lokale besturen, scholen of andere zorgpartners bij jou kunnen reserveren, dan kan je dat uploaden via het menu bovenaan ‘organisatoren’.  
    • Organiseer je zelf een evenement waar iedereen op welkom is, dan kan je dat uploaden in de kalender via het menu voor organisatoren. Zeker doen!

Week van de Keigezonde Kempen: Voeg je aanbod toe

Vormingen over gezonde voeding, beweegsessies, rookstopacties, lezingen over stress, burn-out en veerkracht… De site bundelt ook alle acties en evenementen die doorgaan tijdens de Week van de Keigezonde Kempen van 1 tot 7 maart 2018. Aanbod dat past in de Week van de Keigezonde Kempen, zich richt tot gezinnen en wat lokale besturen, scholen of zorgorganisaties kunnen reserveren bij jou tijdens de actieweek, kan je uploaden tot 1 september. Meer info.

Logo Kempen beheert de website in samenwerking met de verschillende gezondheids, zorg- en welzijnspartners uit de regio. 

www.gezondekempen.be en volg de actieweek 'Week van de Keigezonde Kempen' op Facebook

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen