Nieuwsbrief

Don22Feb

Gezondheid op de werkvloer

Hoofdgebouw Kind en Gezin
Hallepoortlaan 27
1060 Brussel
Studiedag over het gezondheidsbeleid in jouw organisatie

Gezonde werknemers zijn een meerwaarde voor elk bedrijf. Dat is een open deur. Maar gezondheid is een gedeelde verantwoordelijkheid.

Op 22 februari organiseert Groep Maatwerk daarom in samenwerking met het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Provinciale Comités ter Bevordering van de Arbeid een studiedag om u te ondersteunen om het gezondheidsbeleid binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Voor wie?

We richten ons met deze dag op algemeen directeurs, personeelsverantwoordelijken, mensen van de sociale dienst en preventieadviseurs van beschutte en sociale werkplaatsen.

Praktisch?

Deze dag vindt plaats in het hoofdgebouw van Kind en Gezin (Hallepoortlaan 27, 1060 Brussel) (Op wandelafstand van het NMBS-station Brussel – Zuid. Alle informatie over de bereikbaarheid op www.kindengezin.be).

Kostprijs?

De deelnameprijs bedraagt 45 euro. U betaalt pas na ontvangst van de factuur.

Inschrijven?

Inschrijven kan tot 12 februari via deze link. Voor de namiddag dient u zich in te schrijven voor twee verschillende workshops (waarbij we u vragen telkens twee workshops door te geven, in volgorde van voorkeur).

De factuur wordt u elektronisch bezorgd na afloop van de studiedag.

Annuleren kan kosteloos tot drie dagen voor de studiedag, bij latere annulaties zijn we genoodzaakt het volledige bedrag aan te rekenen.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen