Nieuwsbrief

Gezond vergaderen

Gezond vergaderen is meer dan een stuk fruit aanbieden of even rechtstaan tijdens de pauze. Gezonde medewerkers presteren goed en voelen zich beter in hun vel. Het gevolg is een verhoogde productiviteit en minder ziekteverzuim. Het is voor organisaties dus belangrijk om medewerkers gezond en fit te houden, maar hoe doe je dit?

Motiveer je personeel om gezonder te vergaderen door aandacht te besteden aan 7 gezondheidsthema's tijdens de vergadering: gezonde dranken, ventileren en verluchten, gezonde tussendoortjes, lang stilzitten onderbreken, mentaal welbevinden, efficiënt vergaderen en bewegen.

Benieuwd wat je allemaal kan doen voor een gezonde, productieve vergadering? Ga dan aan de slag met de Gezonde Vergaderbox. Praktische materialen en haalbare tips zetten je op weg naar een gezonde vergadercultuur. Zo zorg je ervoor dat medewerkers goed in hun vel zitten en creatief en productief vergaderen. Je kan steeds bij Logo Kempen terecht voor extra ondersteuning en begeleiding bij het uitbouwen van een gezonde vergadercultuur.

>> De materialen van de box zijn in pdf te downloaden of als drukklaar bestand om je eigen gepersonaliseerde boxen te maken voor je bedrijf.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen