Nieuwsbrief

Materiaal: Gevoelsbutton 'enthousiast'

Wil je het spreken over gevoelens onder de aandacht brengen van het groot publiek, kies dan voor een heuse publiekstrekker: een stand met 20 verschillende gevoelsbuttons. Die zet je neer op een drukbezochte, openbare plaats. Het reusachtig kleurenpallet van de banners en de buttons werkt als een magneet en nodigt mensen uit om te kijken, een button te nemen en te dragen. Zichtbaar voor iedereen creëert de actie een open dialoog, motiveert het letterlijk om een gesprek aan te gaan. Ook mensen die geen button kiezen zullen ongetwijfeld geïnspireerd worden door het idee. Wedden dat ook de pers jouw actie mee in de kijker zet?

Voor wie?

Voor het grote publiek

Wie kan met dit materiaal aan de slag?

Lokale besturen kunnen de stand plaatsen op de markt, openbare plaatsen, zwembad, gemeentehuis, festivals, opendeurdagen, bib… Ook in scholen en bij zorgpartners is dit een heel toffe actie!

Bestel 'enthousiast' buttons

De buttons bestaan in 20 verschillende versies ofwel 20 verschillende gevoelens. Je kan ze aankopen bij Logo Kempen. Heb je de actie al een keer gedaan en wil je je voorraad aanvullen, dan kan je losse buttons aankopen. Ook als gadget zijn ze leuk om te gebruiken!

De prijs bedraagt € 0.14 per button inclusief BTW.

Je kan in onze webshop ook een set van 20 buttons met één gevoel per button aankopen. De prijs per set bedraagt € 2.8 inclusief BTW.

We hebben ook een oplossing voor een kant-en-klaar pakket dat je kan ontlenen.

Logo Kempen zet je op weg

Vragen? Neem contact op met Logo Kempen, Lynn Weyns via tel 014/44.08.34 of stuur een e-mail naar lynn@logokempen.be

 

Aankoop: € 0.14

← Vorige

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen