Nieuwsbrief

Vrij23Nov

Burn-out voorkomen

De MARc/kT
Merksplas
2-daagse cursus 'Leven in Balans'
Heb je het gevoel jezelf voorbij te lopen?
 
Denk je vaak “wanneer moet ik dát nog doen…”?
 
Ben je aan het einde van de dag uitgeput, maar kan je moeilijk tot rust komen?
 
Steeds meer mensen hebben het gevoel in een ratrace te le-ven en ervaren de gevolgen van stress op fysiek en mentaal vlak. Vanuit een verlangen naar wat meer gemoedsrust, gaan ze op zoek naar manieren om met de (alsmaar toenemende) druk van alledag om te gaan. Zo willen ze voorkomen om overspannen of opgebrand te raken. CGG Kempen werkt aan het voorkomen van burn-out door te sensibiliseren en bewustwording te stimuleren, concrete handvaten aan te bieden voor een betere zelfzorg, zodoende samen met jou een balans in evenwicht te creëren.
We bieden een 2-daagse groepscursus ‘Leven in Balans’ aan voor mensen die lichte tot matige stressklachten ervaren of preventief aan de slag willen om een burn-out te voorkomen.
 
Ver weg van de hectiek en stress van alledag, nemen we in deze 2-daagse cursus de tijd om stil te staan bij de dingen die ons energie geven en die energie van ons vragen. Vaak is de balans tussen energiegevers en energievreters uit evenwicht, waardoor er stressklachten kunnen ontstaan.
In een groep van 12 tot 15 deelnemers geven we op een ongedwongen, interactieve manier onderbouwde informatie, praktische tools en ervaringsgerichte oefeningen om onze balans meer in evenwicht te krijgen. De 2-daagse omvat 4 aparte modules die achtereenvolgens afgewerkt worden.
 
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen