Nieuwsbrief

Plan je evenement voor Week van de Keigezonde Kempen

Van 1 tot 7 maart engageert Logo Kempen 20 partners om samen te werken voor een gedeelde en gedragen inzet op preventie en gezondheid. Met de Week van de KEIGEZONDE KEMPEN willen we preventie en gezondheid tot in iedere Kempense huiskamer krijgen. Het is de eerste keer dat Logo Kempen zo breed lokaal uitpakt met al haar partners over gezondheid. Deze eerste actieweek is gericht op gezinnen met kinderen tot 12 jaar en wat gezondheid en gezond zijn voor hen betekent.

Plan je eigen evenement

We roepen ook jouw organisatie op om een eigen programma samen te stellen. De inspiratiegids kan je op weg helpen maar uiteraard kan je ook een eigen evenement organiseren.  Wat je ook organiseert, plan het zeker in op de activiteitenkalender van www.gezondekempen.be

Twee Kempense gezinnen worden ambassadeur

En daar zijn we blij mee! Een gezin uit Merksplas en Geel zijn bereid om de campagne van de actieweek mee te ondersteunen. Het eerste resultaat daarvan zie je terug in de promotiematerialen. De gezinnen zullen beide 'tot leven' komen in de sociale media campagne in de aanloop naar de actieweek.

Maak de actieweek mee bekend! Gebruik de communicatietoolkit.

Wij hebben jouw hulp nodig om de actieweek mee bekend te maken en zoveel mogelijk Kempenaren te mobiliseren naar één van de veel gezondheidsinitiatieven in onze regio. Met de communicatietoolkit geven we jou een hulpmiddel om van deze eerste editie mee een gigantisch gezond en groot succes te maken. Alle materialen kan je digitaal opvragen of downloaden vanaf onze website.

Download de communicatietoolkit

Promotiematerialen groepsaankoop: Bestellen kan tot 23 oktober!

Logo Kempen organiseert een groepsaankoop voor alle promotiematerialen zoals flyers, affiches, roll-up banners, ballonnen. Zo profiteer je mee van de laagste prijs. Bestellen kan tot 23 oktober.

Wil je materialen met je eigen logo of tekst, dat kan ook. Dan bezorgen we je het artwork. Neem contact op met Evy via email evy@logokempen.be of bel 014/44 08 34.

Download het aanbod

Download het bestelformulier

Sociale media

De Facebookpagina nog niet geliked? Dat kan via deze link. Maak de actieweek ook aan als een evenement op je eigen Facebook pagina. De sociale media campagne voor de actieweek gaat van start vanaf december. Je kan nu alvast bekend maken dat je meedoet met de actie via onderstaande banner:

Download de 'WIJ DOEN MEE' banner voor je Facebook pagina:

Download de 'WIJ DOEN MEE' banner voor je Facebook pagina (met logo Gezonde Gemeente):

Vragen? Hulp nodig?

Contacteer ons: 014 44 08 34 of mail naar info@logokempen.be

De actieweek komt tot stand dankzij de gezonde bijdrage van

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen