Nieuwsbrief

Plan je evenement voor Week van de Keigezonde Kempen

Van 1 tot 7 maart engageert Logo Kempen 20 lokale gezondheids- en welzijnspartners om samen te werken voor een gedeelde en gedragen inzet op preventie en gezondheid. Met de Week van de KEIGEZONDE KEMPEN willen we preventie en gezondheid tot in iedere Kempense huiskamer krijgen. Het is de eerste keer dat Logo Kempen zo breed uitpakt met al haar partners over gezondheid. Deze eerste actieweek is gericht op gezinnen met kinderen tot 12 jaar en wat gezondheid en gezond zijn voor hen betekent.

Plan je eigen evenement

We roepen ook jouw organisatie op om een eigen programma samen te stellen. De INSPIRATIEGIDS kan je op weg helpen maar uiteraard kan je ook een eigen evenement organiseren.  Wat je ook organiseert, plan het zeker in op de activiteitenkalender van www.gezondekempen.be

Ook sympathieke mama Erika Van Tielen steunt dit keigezond initiatief

 

 

Twee Kempense gezinnen worden ambassadeur

En daar zijn we blij mee! Een gezin uit Merksplas én Geel zijn bereid om de campagne van de actieweek mee te ondersteunen. 

Slotevenement op 7 maart 2018 in de Thomas More Hogeschool

Op woensdag 7 maart wordt de Week van de Keigezonde Kempen feestelijk afgesloten in het bijzijn van Kempense gezinnen, kinderen en professionele gezondheidswerkers. Ook jij bent van harte welkom met je gezin. Sluit je aan bij het sprekersprogramma, dan leggen de studenten van de studie 'sport en beweging' jouw kind(eren) in de watten. In de namiddag kan je ook deelnemen aan een programma vol toffe, keigezonde workshops, rondneuzen op de gezonde beurs, genieten van een gratis tas soep en zoveel meer. Om 16u wordt de actieweek officieel afgesloten met de uitreiking van de KEI-awards. Wil je erbij zijn, dan ben je vanaf 13u van harte welkom op de Thomas More Hogeschool, Campus Blairon 800 in Turnhout. Gratis toegang. Inschrijven is niet nodig.  

Maak de actieweek en het slotevenement mee bekend!
Gebruik de communicatietoolkit.

Wij hebben jouw hulp nodig om de actieweek mee bekend te maken en zoveel mogelijk Kempenaren te mobiliseren naar één van de veel gezondheidsinitiatieven in onze regio. Met de communicatietoolkit geven we jou een hulpmiddel om van deze eerste editie mee een gigantisch gezond en groot succes te maken. Alle materialen kan je digitaal opvragen of downloaden vanaf onze website.

Boost je sociale media

De Facebookpagina nog niet geliked? Dat kan via deze link.

Maak de actieweek en het slotevenement op 7 maart ook aan als een evenement op je eigen Facebook pagina en deel onze posts.

Download de 'WIJ DOEN MEE' banner voor je Facebook pagina:

Download de 'WIJ DOEN MEE' banner voor je Facebook pagina (met logo Gezonde Gemeente):

Vragen? Hulp nodig?

Contacteer ons: 014 44 08 34 of mail naar info@logokempen.be

De actieweek komt tot stand dankzij de gezonde bijdrage van

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen